Hoppa till sidans innehåll

Ledarträffen, Dan Lissels stipendium mm!

06 NOV 2020 21:06
Med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 i länet och de uppgraderade råden kring privata tillställningar har styrelsen för HAIK Fotboll beslutat att skjuta fram årets avslutning för ledare och funktionärer till våren 2021.
  • Skapad: 06 NOV 2020 21:06

Den planerade ledarträffen somplanerats att genomföras den 14 november ställs tyvärr in. Styrelsen har övervägt möjligheterna att genomföra ledarträffen på ett coronasäkert sätt då vi gärna vill tacka alla ledare för det fantastiska jobb alla utför i vår förening.

Tyvärr är det enda kloka beslutet att skjuta fram träffen till våren och hoppas att smittspridningen minskat. Vi kan inte riskera bidra till smittspridning hur gärna vi än vill träffa er alla ledare.

Årets mottagare av Dan Lissel's stipendium blir Torkel Holst, tränare för P 03-04.

Motiveringen lyder: 

Hans otroliga engagemang för fotbollen, laget och varje spelare. Med fast hand och bra peppande får han laget och spelarna framåt och att utvecklas till bra spelare och lagkamrater. Han motiverar, peppar och är med på varje träning och varje match. Hans engagemang betyder oroligt mycket för laget och grabbarna. 

Totalt nominerades 4 personer. 

Avslutningsvis vill vi i styrelsen framföra ett stort tack till alla medlemmar, ledare, spelare, föräldrar o sponsorer. 

Skribent: Thomas Carlsson
Epost: Adressen Gömd

Samarbeten 

 

 

 

 Stadium

 

Sponsorer

 

 

Falu energi och vatten

Postadress:
Hälsinggårdens AIK Fotboll - Fotboll
Thomas Carlsson, Falhemsvägen 37
79145 Falun

Kontakt:
Tel: 0737891610
E-post: This is a mailto link

Se all info