Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


En ledarutbildning för dig som leder, ska börja leda eller helt enkelt är nyfiken och intresserad av att veta mer om att leda seniorer i fysisk aktivitet och träning.
 
Värme har varit ett forskningsämne det senaste decenniet. Kunskapsläget kring prestationer i varma förhållanden har förbättrats och dessutom har värme visat sig vara effektivt träningsstimuli i sig, till och med bättre än höghöjdsträning.
 
Denna utbildning är tänkt att ge dig en första inblick i vad det innebär att vara föreningsledare inom idrotten och hur du kan skapa förutsättningar för idrottens gemensamma mål, men framförallt inspirera dig till ett spännande uppdrag.
 
Perioden som omfattas är 1 maj till och med 28 september. Ansökan är öppen 15 oktober–26 oktober kl. 12.00.
 
Den här veckan vill vi, tillsammans med våra kollegor över hela landet, lyfta och hylla lärgruppen. Så enkel och användbar för alla föreningar som vill utvecklas.
 
Vilken verksamhet ska bedrivas, vad har föreningen kommit överens om och vad har man att förhålla sig till enligt stadgarna? Vad står det i din förenings stadgar? Vad innebär stadgarna?
 
Låt er inspireras och ta del av hur er skola kan utveckla rastverksamheten samt elevers delaktighet och ansvar.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?
 
Linus Matz är ungdomstränare och har sett en ökning av nya deltagare i föreningen under pandemin. Han tror att det är gemenskapen som de inte hittar i andra idrotter som gör att de söker sig hit.
 
Välkommen till en föreläsning inom Rörelsesatsning i skolan. Låt er inspireras och ta del av hur er skola kan utveckla rastverksamheten samt elevers delaktighet och ansvar.
 
Vi fokuserar på vilket ansvar du som invald i styrelsen har under ditt uppdrag gentemot föreningen.
 
Fonden ska bidrar till att sänka trösklarna och förbättra förutsättningarna så att barn och ungdomar ska kunna delta i idrottslig verksamhet på lika villkor.
 
"När idrottsrörelsen nu startar upp igen och vi alla kan gå tillbaka till våra aktiviteter, är det viktigt för föreningen att erbjuda attraktiva miljöer." - Vi besöker Dalsjö Golfklubb där Johan Höglund är klubbchef.
 
Mikael är utbildad inom idrottspsykologi och idrottspedagogik på universitetsnivå och har under många år utbildat i mental träning för idrottsföreningar, företag, skolungdomar och olika organisationer.
 
En grundkurs i jämställdhet och inkludering som berör alla diskrimineringsgrunder: kön, sexuell läggning, könsidentitet och uttryck, ålder, etnisk bakgrund, funktionsförmåga, religion och annan trosuppfattning samt social bakgrund/klass.
 
12

Samarbeten 

 

 

 

 Stadium

 

Sponsorer

 

 

Falu energi och vatten

Postadress:
Hälsinggårdens AIK Fotboll - Fotboll
Thomas Carlsson, Falhemsvägen 37
79145 Falun

Kontakt:
Tel: 0737891610
E-post: info@haikfotboll.se

Se all info