Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


- De föreningar som har evenemang i juli och augusti drabbas hårt och har inte haft möjlighet att söka kompensation från det första stödpaketet eftersom det var tidsbegränsat fram till den 30 juni.
 
RF-SISU Dalarna har semesterstängt från 6 juli, vi hälsar dig välkommen åter den 3 augusti. Om du behöver nå oss under sommaren, kontakta vår personal på jourtelefon.
 
Gemensamt för de aktiva är att de håller nationell eller internationell nivå i sina idrotter och åldersklasser. Men framförallt har de valt att satsa på sin idrott, och de gör det i Falun och Borlänge.
 
Föreningar och förbund kan fortfarande redovisa verksamhet.
 
Idrottsrörelsen startades av män, för män och präglas fortfarande mycket av manliga normer och maktstrukturer. En jämställd idrott är en förutsättning för framgångsrik idrottsutveckling.
 

Extra årsstämma

(2020-06-30 06:00)
RF-SISU Dalarna kallar till extra årsstämma för likvidering av SISU Idrottsutbildarna Dalarna.
 
De flyttade ut sin verksamhet och genomförde pass ute, de använde sig av olika platser som redan fanns i deras omgivning t ex sportfältet, hinderbana, lekplats. Allt för att kunna hålla igång sin verksamhet.
 
Syftet med utbildningen är att ge tips på tejptekniker, när man ska tejpa och varför. Målet är att man själv ska kunna utföra tejpningar, på sig själv eller på någon annan idrottsutövare.
 
Dansbandsveckan i Malung är inställd och ytterligare en av många idrottsföreningar i Dalarna tappar sin klart största inkomstkälla.
 
Har ni behov av att arrangera ett årsmöte eller annan mötesplats digitalt? Vi får många frågor om vilka möjligheter som finns.
 
Vet du vad styrelsen ska göra om ett barn eller en ungdom far illa i föreningen? Har ni en handlingsplan ifall sexuella övergrepp eller trakasserier skulle inträffa? Hur går ni tillväga när ni ska begära in begränsade registerutdrag från era ledar...
 
Vi påminner om att ansökan till statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2020, ska vara redovisade senast den 25 augusti 2020.
 
Idrottsrörelsen drabbas hårt av restriktionerna som följer av coronapandemin. Det är förbjudet att samla fler än 50 personer på samma ställe. Något som midsommarfirandet i Torsång överstiger mångdubbelt varje sommar.
 

Rörelsebingo

(2020-06-18 14:00)
Rörelsesatsning i skolan hoppas att alla får en skön sommar med mycket rörelse. De bjuder oss på rörelsebingo.
 
"Jag vill få dig som idrottar att inse att du duger som du är oavsett vad du presterar. Det är just det som gör att du kan och vill prestera ännu mer." Lena Birath
 
12

Postadress:
Hälsinggårdens AIK Fotboll - Fotboll
Thomas Carlsson, Falhemsvägen 37
79145 Falun

Kontakt:
Tel: 0737891610
E-post: info@haikfotboll.se

Se all info